Hanwha 63 Convention Center

Hanwha Hotels and Resorts

Seoul, South Korea

We redesigned four floors of convention space for one of Seoul's most well-known landmarks, the Hanwha 63 Convention Center's. The redesigned space contains multi-purpose areas for banquets, weddings, conventions and other social and business functions.

A contemporary nature theme updates the convention floors and visually unifies all spaces. Textured stone, wood veneer, abstracted forest patterns and flowers are some of the elements of the materials palette. Spanning two stories in the atrium, pivoting laser-cut metal panels inspired by water drops create a screen to the central escalators from the venues and filter sunlight. An entry canopy made of the same laser cut panel extends from the street into the vestibule, drawing visitors into the building with an ultramodern experience.

Visitors are indulged in luxury with private dining rooms, VIP spaces and restrooms that feature water, sky and star themes and high-quality fixtures. Flexible organizational components separate pre-function spaces to provide privacy for events.

The Branded Environments team designed directional, identificational and informational signage integrated into the center’s interior architecture. Technology, including LCD monitors announcing changing event information, was incorporated into the signage solutions.

Project Info
Hanwha 63 Convention Center
Seoul, South Korea
Completion Date: 2011
Square Footage: 81,000

We redesigned four floors of convention space for one of Seoul's most well-known landmarks, the Hanwha 63 Convention Center's. The redesigned space contains multi-purpose areas for banquets, weddings, conventions and other social and business functions.

A contemporary nature theme updates the convention floors and visually unifies all spaces. Textured stone, wood veneer, abstracted forest patterns and flowers are some of the elements of the materials palette. Spanning two stories in the atrium, pivoting laser-cut metal panels inspired by water drops create a screen to the central escalators from the venues and filter sunlight. An entry canopy made of the same laser cut panel extends from the street into the vestibule, drawing visitors into the building with an ultramodern experience.

Visitors are indulged in luxury with private dining rooms, VIP spaces and restrooms that feature water, sky and star themes and high-quality fixtures. Flexible organizational components separate pre-function spaces to provide privacy for events.

The Branded Environments team designed directional, identificational and informational signage integrated into the center’s interior architecture. Technology, including LCD monitors announcing changing event information, was incorporated into the signage solutions.

News + Media