Deloitte Digital

London, UK

Project Info
Deloitte Digital
London, UK
Completion Date: April 2014
Square Footage: 16,000

Following its relocation to The Buckley Building, a trendy, refurbished warehouse in London, Deloitte tasked us with designing a a "non-corporate" workspace that would both enable the digital team to work more collaboratively, as well as inspire employees, clients and visitors. The design needed to reflect a new type of workplace, creating a “free-spirited and open-minded” working culture, and support the various work styles of the business without segregation, whether that was multi-disciplinary collaboration, coding, prototyping or visualization.

This transformational project sets a future precedent for progressive, flexible and dynamic design within the workplace.The reception has been replaced by a welcoming café, offering complete transparency between client and staff spaces with cleverly designed shop-front windows that showcase the staff and their surroundings. The traditional meeting suite has also been replaced with unique workspaces, including a "garage" (workshop), an analytics lab for high-tech work, and a lounge room for relaxed and informal working. The client space now enables staff and clients to engage in a way that wasn’t possible before; allowing a new way of working by removing formality so people feel at ease to express their ideas and collaborate more freely. The end result represents a physical manifestation of the brand, showcasing Deloitte Digital’s ability to work in a new digital way and with it attracting and retaining the best talent and clientele.